Historia

Seteli ry 1996

Tänne myös (tilapäisesti?) talletettu ST ry arkistojen pölyttyvistä kätköistä lisää löytyneitä myös Setelin & SPAL ryn pitkästä kahinasta.
Samaan osioon on myös talletettu hiukan talteen vuonna 1996 käytyä toimintaa Saimaan kanavan luotsausta yms tiimoilta. (Sitä materiaalia löytyi nippu lisää, scannataan jos jaksetaan!)

Seteli ryn ptkr 6_96 pvm 13_6_1996, ja siihen liittyen Viipurinlahden väylämaksu - selkkauksesta muutama liuska lisätty myös.

Myös alunperin Moskovassa 1962 tehty sopimus  kaksikielisenä lienee viranomaisten arkistoissa julkisena asiakirjanakin, mutta scannattu silti myös tännekin.
(Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton kesken Saimaan kanavan Neuvostoliitolle kuuluvan osan ja Malyj Vysotskij-saaren vuokraamisesta Suomen Tasavallalle.

Saiman kanavan kiistasta 1996 laajalti erilaisia julkisia kirjeitä tehty aikoinaan runsaasti, arkistojen järjestelemättömistä kasoista löytyi samojakin papereita, joita on nyt saattanut tännekin turhina soluttau. Siivotaaan pois kun ST ry nettiohjelmistoa lähiaikoina järjestellään uusiiksi ohjelmiston suuren päivityksen vuoksi? Nyt on ollut tärkeintä että tuhottavaksi menevistä papereista jotakin scannattu talteenkin. :-(



Setelihän ei erityisen aktiivisesti ihan joka päivä enää toimikaan.

Tikkis 14.10.2023

Ps. 9 liuskan "Viipurinlahden häiriötilasta 17.6. -- 8.8.1996" varmuuden vuoksi myös suojattu ei-jäseniltä.
Kuten joku muukin tallenne tilapäisesti "suojattu".

(Pieniä lisäyksiä vielä lokakuun 2023 lopulla, koska löytyi uusia järjestelemätöntä arkistopinoja.)