Historia

Paikallista SR toimintaa

Suomen Radiosähköttäjäliitolla  toimisto oli Helsingissä Sepänkadulla.  Helsingissä kokeiltiin joskus -70 luvun loppupuolella viikottaista jäsen  avointa iltaa. Kutka nyt lomilla tai satamassa sattuivat olemaan.  Siitä tuli mieleen kokeilla  Turussa  Turun seudun kipinöitten kuukausittaista  nokka-qso   treffiä.

Turussa oli paljon liiton merijäseniä sekä myös poliisiradion henkilökuntaa.  Paikaksi sovittiin eräs  paikallinen  ravintola ja , nyt en muista varmaan, oliko ajankohta joka kuukauden toinen torstai tai tiistai.  Näitä palaveri syntyikin muutamia peräjälkeen, ja juttua riitti kun ammattikavereiden kanssa tavattiin.  Ohessa on liitteenä juttu RS lehdestä 5-6 / 1979  , ravintola Kristiinassa pidetystä palaverista.

Liitteenä myös kuva SR-liiton toimistossa pidetystä viikko palaverissa.  Kuvassa mukana vasemmalta:  Veikko Jyvä,  Seppo Sihvonen,  Bertel Österlund, Timo Kiiski  ja Eerkki Koivisto.

Liitetiedostot:
TiedostoTiedoston koko
Lataa tämä tiedosto (RS_tapaaminen_Jyva_Sihvonen_Bertel_Kiiski_ja_Koivisto.jpg)RS_tapaaminen_Jyva_Sihvonen_Bertel_Kiiski_ja_Koivisto.jpg242 kB
Lataa tämä tiedosto (Turun Seudun.jpg)Turun Seudun.jpg1917 kB