Jäsenet

ST ry:n jäsentiedote maaliskuussa 2021: kevätkokous pidetään myöhemmin ilmoitettavana aikana (re Covid-19!)

ST ry kevätkokous valmisteilla

Hallitus on jo käsitellyt vuoden 2020 kirjanpidon, eli tilit, ja ne ovat suurelta osin sähköpostitse allekirjoitettukin. 

Kevätkokouksen aikaa nyt mietitään. Säännöistä poiketen nyt Covid-aikana kevätkokous pitää kutsua koolle kesäkuuhun mennessä vuonna 2021. 

Mietimme onnistuisiko jäsenkokous joillakin järjestelyillä Skypellä. Tiedämme että kaikilla ei ole kotonaan toimivia videokokouslaitteita? Pelkkä seuraaminen toki onnistuu älykkäällä kännykällä...  

Seuratkaa tätä tiedotetta.

 

Ajatuksia emaililla stry:lle?  

 

Alla vielä vanha tiedote, poistuu siis pian: 

ST ry syyskokous 

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry) sääntömääräinen syyskokous pidettiin Helsingissä, Liiton kokoushuoneistossa Perämiehenkatu 7 A 1, perjantaina 27. pnä marraskuuta 2020 alkaen klo 13:00. Suurelta osin osallistujat olivat Skype-yhteydellä. Kokouksen alusssa todettiin että kutsukirjeessä asetettu ennakkoilmoittautuminen toimi ja kaikki ennakkoon osallistumisensa ilmoittaneet olivat läsnä mm.  Skypellä. 

 

Käsitelltiin sääntömääräiset asiat.

- kokouksen puheenjohtajaksi valittin Juhani Tikkanen, joka kirjasi myös käsitellyt asiat muistiin.

- Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin sekä ääntenlaskijoiksi valittiin kokouksessa läsnä olijoista.

- Eläkeläisten jäsenmaksua korotettiin hieman.

- Hallituksen ehdotus seuraavan toimintavuoden tulo- ja menoarvioksi hyväksyttiin.

- Todettiin että ST ry käyttämän työttömyyskassa JATTK RY muuttaa nimensa Aaria ry:ksi, ja että se ei vaadi yksittäisiltä jäseniltä toimenpiteitä.

- Keskusteltiin pitkään Covid-19 rajoituksista ja todettiin että ST ry noudattaa kokoontumisrajoituksia esim. käyttämällä Skypea laajempiin kokouksiin. Muuten esim. hallitus keskustelee Emaililla, yhdistyslain mukaisesti.

 

Muuta asiaa

Aktiivi-Jäsen voi antaa kokouksille sääntöjemme mukaan valtakirjan. Valtakirjan sanamuoto on vapaa, kunhan siinä on valtakirjan antaja, kenelle se annetaan, mihin kokoukseen ja nimmari. Voit lähettää valtakirjan skannauksena tms. sähköpostitse mieluiten pdf.nä!

Rekisteröitymisestä tälle verkkosivustolle

On ilmennyt hämmennystä rekisteröitymisestä tälle verkkosivustolle. Rekisteröitymistä ei pääsääntöisesti tarvita. Rekisteröitymällä saa lukuoikeuden tiettyihin sivuihin ja tiedostoihin sekä kirjoitusoikeuden keskustelufoorumille. Esim. tämän sivun lukemiseen ei tarvitse käyttäjätunnusta.

Rekisteröitymällä saa anotuksi itselleen käyttäjätunnuksen. Rekisteröitymiseen tarvitaan ainoastaan toimiva sähköpostiosoite.

Email: stry (at) stry (piste) fi

 

ST ry:n puolesta Juhani Tikkanen (pj)

040 8336671

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry)

Perämiehenkatu 7 A 1

00150 Helsinki

 

Vanha Postilokero ei siis ole enää käytössä. ST ry on paljolti siirtynyt pelkästään  email-osoitteensa käyttöön.

Se on Covid-19- turvallista ja sitäpaitsi tehokkaampaakin. Säästää myös paperia, jota ei enää Suomessa edes valmisteta!