Suomen Tietoliikennetekniset ry

Tervetuloa Suomen Tietoliikennetekniset ry:n kotisivuille!

Yhdistyksen tiedot

Suomen Tietoliikennetekniset ry

Y-tunnus: 0217057-2

Postiosoite: Perämiehenkatu 7 A 1, 00150 HELSINKI

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry) on perustettu vuonna 1920, Silloin nimi oli Suomen Radiosähköttäjäliitto. Nimenmuutos nykyiseksi tehtiin vuonna 1985.  ST ry on koko maan kattava tietotekniikan ammattilaisten liitto.

 

ST ry:n työttömyyskassa on 1.6.2022 alkaen Akavalainen KOKO - kassa. Siirto suoritettu ja jäsenet ovat 1.6.2022 alkaen KOKO - kassan jäseniä.  Erityistä huomiota kiinnitetty vaihdossa siihen, että jäsenmaksunsa maksavien jäsenten työttömyysturva on katkeamaton. 

ST ry liittyi JIL ry:n jäseneksi 28.6.2018. JIL ry kuuluu Insinööriliittoon, joka on Akavalainen järjestö. Valtiolla työskentelevien osalta ST ry on myös siis JUKOlainen.

Jäsenistön kantaosa työskentelee Valtorissa, joka suurelta osin toimii mm. valtakunnan tietoturvallisuuden parissa. Valtorilaisille on taustalla mm. Tuve-laki, jonka kirjainta tietysti pitää noudattaa valtakunnan sisäisen turvallisuudenkin vuoksi. Kts liitteet Tuve laki, ja myös toiseen tiedostoonkin linkki  alta EDK-2020-AK-283718.pdf.

Liity jäseneksi!

Liity jäseneksi lähettämällä yhteystietosi sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.-osoitteeseen.

Jäsenten tulee ilmoittaa jäsenyydessä tapahtuvat osoite- ym. muutokset ST ry:n sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sensijaan IL ry:stä eroaminen pitää varmuuden vuoksi jäsenen itse ilmoittaa il ry - emailiin tai IL ryn jäsenrekisterisivuille itsekunkin IL-jäsennumerolla.

ST ryn aktiivijäsenet ovat siirtyneet KOKO kassaan siis 1.6.2022 alkaen.

Jäsenmaksu

ST ry:n jäsenmaksu on vuonna 2023 edelleen 1,3 % bruttoansioista sisältää ST ry:n ja mm. työttömyyskassan jäsenmaksut sekä mm. IL ry:n matkavakuutuksen.
Jäsenmaksun maksamattomuus oikeuttaa myös Työttömyyskassasta erottamiseen.

Jäsentiedote

Paperisen jäsenkirjeen tilalla julkaistaan nykyään vielä toistaiseksi täälläkin sähköinen jäsentiedote. Aktiivijäsenille kutsu toimitettu sääntöjen mukaan emaileilla.  

ST ry sääntömääräinen kevätkokous pidettiin torstaina 27.4.2023 kokoushuoneistossamme Rööperissä.
Kts sähköinen jäsentiedote 1.5.2023. 

 

Liitetiedostot:
TiedostoTiedoston koko
Lataa tämä tiedosto (EDK-2020-AK-283718.pdf)EDK-2020-AK-283718.pdf505 kB
Lataa tämä tiedosto (TUVE-laki.pdf)TUVE-laki.pdf56 kB