Suomen Tietoliikennetekniset ry

Tervetuloa Suomen Tietoliikennetekniset ry:n kotisivuille!

Suomen Tietoliikennetekniset ry

Postiosoite Helmikuu 2020 alkaen vain: Perämiehenkatu 7 A 1, 00150 Helsinki.

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry) on vuonna 1920 perustettu, koko maan kattava tietotekniikan ammattilaisten liitto, jonka toimialueena on yksityinen ja julkinen sektori (valtio ja kunnat). ST ry:n työttömyyskassa on JATTK-työttömyyskassa.

ST ry liittyi ylimääräisessä jäsenkokouksessaan JIL ry:n jäseneksi 28.6.2018. JIL ry kuuluu Insinööriliittoon, joka on Akavalainen järjestö. Valtiolla työskentelevien osalta ST ry on myös siis JUKOlainen.

Tässä sivustolla Jäsenet-sivun alla on järjestövakuutustiedote2018.html, jossa lisää yksityiskohtia.

Jäsenten tulee ilmoittaa jäsenyydessä tapahtuvat osoite- ym. muutokset ST ry:n sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Postilokero-osoite ei enää toimi helmikuusta 2020 alkaen!

ST ry:n jäsenmaksu vuonna 2020 edelleen 1,3 % bruttoansioista sisältää ST ry:n ja mm. JATTK-työttömyyskassan jäsenmaksut sekä mm. IL ry:n matkavakuutuksen.

 

Liity jäseneksi sähköpostitse

Liity jäseneksi lähettämällä yhteystietosi emaililla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.-osoitteeseen.

 

Jäsentiedote

Paperisen jäsenkirjeen tilalla julkaistaan nykyään sähköinen jäsentiedote.

Liitetiedostot:
TiedostoTiedoston koko
Lataa tämä tiedosto (ILryn STRYlaisille  tiedote.doc)ILryn STRYlaisille tiedote.doc41 kB