Suomen Tietoliikennetekniset ry

Tervetuloa Suomen Tietoliikennetekniset ry:n kotisivuille!

Yhdistyksen tiedot

Suomen Tietoliikennetekniset ry

Y-tunnus: 0217057-2

Postiosoite: Perämiehenkatu 7 A 1, 00150 HELSINKI

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry) on perustettu vuonna 1920, Silloin nimi oli Suomen Radiosähköttäjäliitto. Nimenmuutos nykyiseksi tehtiin vuonna 1985.  ST ry on koko maan kattava tietotekniikan ammattilaisten liitto.

ST ry:n työttömyyskassa on ollut Työttömyyskassa Aaria. Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Huhtikuussa 2022 on aloitettu toimenpiteet työttömyyskassan vaihtamiseksi Akavalaiseen KOKO-kassaan. Vaihto-operaatio on jo alkanut ja se kestää jonkin aikaa. Erityistä huomiota kiinnitetään vaihdossa siihen, että jäsenmaksunsa maksavien jäsenten työttömyysturva on katkeamaton. 

ST ry liittyi JIL ry:n jäseneksi 28.6.2018. JIL ry kuuluu Insinööriliittoon, joka on Akavalainen järjestö. Valtiolla työskentelevien osalta ST ry on myös siis JUKOlainen.

Jäsenistön kantaosa työskentelee Valtorissa, joka suurelta osin toimii mm. valtakunnan tietoturvallisuuden parissa. Valtorilaisille on taustalla mm. Tuve-laki, jonka kirjainta tietysti pitää noudattaa valtakunnan sisäisen turvallisuudenkin vuoksi. Kts liitteet Tuve laki, ja myös toiseen tiedostoonkin linkki  alta EDK-2020-AK-283718.pdf.

Liity jäseneksi!

Liity jäseneksi lähettämällä yhteystietosi sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.-osoitteeseen.

Jäsenten tulee ilmoittaa jäsenyydessä tapahtuvat osoite- ym. muutokset ST ry:n sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sensijaan IL ry:stä eroaminen pitää varmuuden vuoksi jäsenen itse ilmoittaa il ry - emailiin tai IL ryn jäsenrekisterisivuille itsekunkin IL-jäsennumerolla.
Aaria-kassan eroamiset on hoitanut ST ry toimisto. ST ryn ero yhteistyöstä Aariakassan kanssa on suunniteltu päättyväksi 31.5.2022, jolloin aktiivijäsenet ovat siirtyneet KOKO kassaan.

Jäsenmaksu

ST ry:n jäsenmaksu on vuonna 2022 edelleen 1,3 % bruttoansioista sisältää ST ry:n ja mm. työttömyyskassan jäsenmaksut sekä mm. IL ry:n matkavakuutuksen.
Jäsenmaksun maksamattomuus oikeuttaa myös Työttömyyskassasta erottamiseen.

Jäsentiedote

Paperisen jäsenkirjeen tilalla julkaistaan nykyään sähköinen jäsentiedote.  
ST ry sääntömääräinen kevätkokous pidettiin maanantaina 4.4.2022 kokoushuoneistossamme Rööperissä.
Kts Jäsentiedote 13.3.2022

 

Liitetiedostot:
TiedostoTiedoston koko
Lataa tämä tiedosto (EDK-2020-AK-283718.pdf)EDK-2020-AK-283718.pdf505 kB
Lataa tämä tiedosto (TUVE-laki.pdf)TUVE-laki.pdf56 kB