Suomen Tietoliikennetekniset ry

Tervetuloa Suomen Tietoliikennetekniset ry:n kotisivuille!

Suomen Tietoliikennetekniset ry.    Y tunnus 0217057-2

Postiosoite: Perämiehenkatu 7 A 1, 00150 Helsinki. (Entinen  Postilokero ei enää toimi!)

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry) on vuonna 1920 perustettu, Silloin nimi oli Suomen Radiosähköttäjäliitto. ST ry on koko maan kattava tietotekniikan ammattilaisten liitto. 

ST ry:n työttömyyskassa on JATTK-työttömyyskassa, (uusi nimi Aaria ry vuodesta 2021.

ST ry liittyi JIL ry:n jäseneksi 28.6.2018. JIL ry kuuluu Insinööriliittoon, joka on Akavalainen järjestö. Valtiolla työskentelevien osalta ST ry on myös siis JUKOlainen.      

Jäsenistön kantaosa työskentelee Valtorissa, joka suurelta osin toimii mm. valtakunnan tietoturvallisuuden parissa. Valtorilaisille on taustalla mm. Tuve-laki, jonka kirjainta tietysti pitää noudattaa valtakunnan sisäisen turvallisuudenkin vuoksi. Kts liitteet Tuve laki, ja myös toiseen tiedostoonkin linkki  alta EDK-2020-AK-283718.pdf. 

Akavalaisen JUKO ry:n saama vastaus Valtorilta selvittää hieman Valtorin tapaa hoitaa Valtakunnan arinta tietoturvaa omalta osaltaan. Käsittely on vielä "hieman kesken."

 

Tässä sivustolla Jäsenet-sivun alla on järjestövakuutustiedote2018.html, jossa lisää yksityiskohtia.

Jäsenten tulee ilmoittaa jäsenyydessä tapahtuvat osoite- ym. muutokset ST ry:n sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Postilokero-osoite ei enää toimi helmikuusta 2020 alkaen!

ST ry:n jäsenmaksu on vuonna 2021 edelleen 1,3 % bruttoansioista sisältää ST ry:n ja mm. JATTK-työttömyyskassan jäsenmaksut sekä mm. IL ry:n matkavakuutuksen.

 

Liity jäseneksi sähköpostitse

Liity jäseneksi lähettämällä yhteystietosi emaililla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.-osoitteeseen.

 

Jäsentiedote

Paperisen jäsenkirjeen tilalla julkaistaan nykyään sähköinen jäsentiedote.

Liitetiedostot:
TiedostoTiedoston koko
Lataa tämä tiedosto (EDK-2020-AK-283718.pdf)EDK-2020-AK-283718.pdf505 kB
Lataa tämä tiedosto (ILryn STRYlaisille  tiedote.doc)ILryn STRYlaisille tiedote.doc41 kB
Lataa tämä tiedosto (TUVE-laki.pdf)TUVE-laki.pdf56 kB