Suomen Tietoliikennetekniset ry

Tervetuloa Suomen Tietoliikennetekniset ry:n kotisivuille!

Yhdistyksen tiedot

Suomen Tietoliikennetekniset ry

Y-tunnus: 0217057-2

Postiosoite: Perämiehenkatu 7 A 1, 00150 HELSINKI

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry) on vuonna 1920 perustettu, Silloin nimi oli Suomen Radiosähköttäjäliitto. ST ry on koko maan kattava tietotekniikan ammattilaisten liitto.

ST ry:n työttömyyskassa on Työttömyyskassa Aaria. Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

ST ry liittyi JIL ry:n jäseneksi 28.6.2018. JIL ry kuuluu Insinööriliittoon, joka on Akavalainen järjestö. Valtiolla työskentelevien osalta ST ry on myös siis JUKOlainen.

Jäsenistön kantaosa työskentelee Valtorissa, joka suurelta osin toimii mm. valtakunnan tietoturvallisuuden parissa. Valtorilaisille on taustalla mm. Tuve-laki, jonka kirjainta tietysti pitää noudattaa valtakunnan sisäisen turvallisuudenkin vuoksi. Kts liitteet Tuve laki, ja myös toiseen tiedostoonkin linkki  alta EDK-2020-AK-283718.pdf.

Liity jäseneksi!

Liity jäseneksi lähettämällä yhteystietosi sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.-osoitteeseen.

Jäsenten tulee ilmoittaa jäsenyydessä tapahtuvat osoite- ym. muutokset ST ry:n sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sensijaan IL ry:stä eroaminen pitää varmuuden vuoksi jäsenen itse ilmoittaa il ry - emailiin tai IL ryn jäsenrekisterisivuille itsekunkin IL-jäsennumerolla. Eron hyväksymisessä on ollut ongelmia! 
Aaria-kassan eroamiset on hoitanut ST ry toimisto.

Jäsenmaksu

ST ry:n jäsenmaksu on vuonna 2021 edelleen 1,3 % bruttoansioista sisältää ST ry:n ja mm. Aariakassan jäsenmaksut sekä mm. IL ry:n matkavakuutuksen. Vuodelle 2022 ei ole tulossa jäsenmaksuun muutoksia.

Jäsentiedote

Paperisen jäsenkirjeen tilalla julkaistaan nykyään sähköinen jäsentiedote.  
ST ry sääntömääinen syyskokous pidetään Torstaina 25.11.2021 Kokoushuoneistossamme Rööperissä. Ennakoilmoitus jäseniltä osallistumisesta sähköpostitse etukäteen kahvitarjoilun takia!

Päivitetty 29.10.2021 ja 6.11.2021.

Liitetiedostot:
TiedostoTiedoston koko
Lataa tämä tiedosto (EDK-2020-AK-283718.pdf)EDK-2020-AK-283718.pdf505 kB
Lataa tämä tiedosto (TUVE-laki.pdf)TUVE-laki.pdf56 kB