Suomen Tietoliikennetekniset ry

Tervetuloa Suomen Tietoliikennetekniset ry:n kotisivuille!

Suomen Tietoliikennetekniset ry

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry) on vuonna 1920 perustettu, koko maan kattava tietotekniikan ammattilaisten liitto, jonka toimialueena on yksityinen ja julkinen sektori (valtio ja kunnat). ST ry on Suomen Erityisteknisten Liitto SETELI ry:n (SETELI ry) jäsenliitto. SETELI ry on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenliitto. SETELI ry:n työttömyyskassa on JATTK-työttömyyskassa.

ST ry:n aktiivijäsenmaksu (vuonna 2018 1,3 %) sisältää ST ry:n, toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n ja JATTK-työttömyyskassan jäsenmaksut sekä matkavakuutuksen.

ST ry erosi Pardia ry:stä 15. pvä toukokuuta 2018, minkä jälkeen aktiivijäsenten vakuutusturva siirtyy SETELI ry:n järjestövakuutuksen piiriin. Vakuutus siirtyy OP-Pohjolaan, mutta ei ehdi kokonaisuudessaan valmiiksi 15.5.2018 mennessä. Tässä sivustolla JÄSENET - kohdan alla on tiedote2018.html, jossa tilapäinen menettelytapa.

Aktiivijäsenten tulee ilmoittaa tästä eteenpäin kaikki jäsenyydessä tapahtuvat muutokset ST ry:n sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Liity jäseneksi

Liity ST ry:n jäseneksi (ohjeet ja liittymishakemus)!