Suomen Tietoliikennetekniset ry

Tervetuloa Suomen Tietoliikennetekniset ry:n kotisivuille!

Yhdistyksen tiedot

Suomen Tietoliikennetekniset ry

Y-tunnus: 0217057-2

Postiosoite: Perämiehenkatu 7 A 1, 00150 HELSINKI

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry) on perustettu vuonna 1920. Silloin nimi oli Suomen Radiosähköttäjäliitto. Nimenmuutos nykyiseksi tehtiin vuonna 1985. ST ry on koko maan kattava tietotekniikan ammattilaisten liitto.

ST ry erosi JIL ry:n jäsenyydestä vuonna 2023. Eropäiväksi on sovittu 31.12.2023. Samalla toteutuu myös ero IL ry:stä. ST ry jatkaa toimintaansa itsenäisenä järjestönä 1.1.2024 jälkeen. ST ry:n jäsenet eivät siis ole pidempään Insinööriliiton eikä IL ry:n alajärjestö JIL ry:n jäseniä. Jatkosta jäsenistö päättää.

ST ry:n työttömyyskassa oli 1.6.2022 alkaen Akavalainen KOKO-kassa. Eron tapahduttua 31.12.2023 JIL ry hoitaa ilmeisesti jäsenten tekniset asiat omien jäsentensä osalta liittotasolla. Korvaavia työttömyyskassoja on Suomessa useitakin. Niihin liittyminen on valtakunnassamme vapaata? Esimerkiksi Aariakassa ottaa yksittäisiä jäseniä työttömyyskassaansa. Ja YTK myös, ja mainostaa olevansa myös AY-liikekin.

Jäsenten tulee ilmoittaa jäsenyydessä tapahtuvat osoite- ym. muutokset ST ry:n sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sen sijaan IL ry:stä ja JIL ry:stä eroaminen tietenkin pitää varmuuden vuoksi jäsenen itse ilmoittaa IL ry:n sähköpostiin tai IL ry:n jäsenrekisterisivuille itse kunkin IL-jäsennumerolla. Ilman jäsenen IL ry numeroa IL ry ei suostu jäsenyyttä lopettamaan.

Työttömyyskassan jäsenyys lienee Illistä ja Jillistä huolimatta kai kuitenkin yksittäisten jäsenten omassa päätösvallassa?

Ulkopuolisten järjestöjen, kuten JIL ry:n viestit eivät ole ST ry hallituksen hyväksymiä.

Jäsenmaksu

ST ry:n jäsenmaksu vuodelle: Vuoden 2024 jäsenmaksusta ei ole vielä päätetty suuruudesta mitään. Päätös tehtäneen ennen sääntömääräistä kevätkokousta 2024. Eli kun tiedetään ketkä ovat ST rystä eronneet vuoden loppuun mennessä. Ne jotka eivät ole eronneet jatkavat siis rivijäsenyyttä ST ryssä, mutta vain siinä.

Vuoden 2024 jäsenmaksu käsitellään siis vasta 1.1.24 jälkeen. (Kannatusjäsenmaksun roolia voidaan myös tarkistella.)

Jäsentiedote

Paperisen jäsenkirjeen sijasta ST ryn jäsenille toimitetaan jäsenkokouksista tieto sähköpostilla.
Jos olet aktiivinen ST ryn jäsen eikä jäsenpostia näy, niin lähetä toimiston Emailiin (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)  kysymys.

ST ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettii tiistaina 21.pnä marraskuuta 2023. Seuraavista kokouksista ilmoitetaan pelkästään Emaileilla.

Liitetiedostot:
TiedostoTiedoston koko
Lataa tämä tiedosto (EDK-2020-AK-283718.pdf)EDK-2020-AK-283718.pdf505 kB
Lataa tämä tiedosto (TUVE-laki.pdf)TUVE-laki.pdf56 kB