Forum Mrinum, Turun merimuseossa radiosähköttäjän

Lisää
9 vuotta 1 kuukausi sitten #288 : Pekka Savola
Kaikille tiedoksi historiaa kartoitetaan. Ohessa radiosähköttäjäkysely, Forum Marinumin projkekti, jolla kartoitetaan radiosähköttäjä-ammatin vaiheet alusta tähän päivään. Ohjeet ja osoitteet ja muut vastaamiseen tarvittavat tiedot löytyvät löytyvät liitteestä. Runsasta osaanottoa toivotaan.
Terveisin
Välittäjän roolissa
Pekka Savola

Pekka Savola

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 1 kuukausi sitten #289 : Pekka Savola
Näyttää, että liite ei kuitenkaan ole mukana. Tässä osa tekstiä kyselyohjeesta ja siitä ilmenee tutkija Ulla Kallbergin sähköpostiosoite, josta kyselyn voi tilata.
quote
Vastaukset pyydämme lähettämään sähköisesti osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse osoitteella: Ulla Kallberg, Forum Marinum, Linnankatu 72, 20100 Turku. quote

Pekka Savola

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 6 kuukautta sitten #293 : Tapani Salminen
Muistakaahan kaikki, joilla kynä pysyy kädessä, - tai nykyaikaisemmin sanottuna sormi kykenee naputtamaan näppäimistöä - , vastata tähän kyselyyn, niin saadaan historiaa talteen. Itse täyttelin jo kesällä sen kaavakkeen, mutta se sitten elämän muiden tohinoiden paineessa unohtui.

Nyt muistin muutama päivä sitten sen ja lähetin Ulla Kallbergille. Hyvin ehti vielä mukaan ja kirjoituksia ehtii varmaan vieläkin. Eikös se määräaika ollut vuoden loppuun, joten kirjoitelkaa. :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivun luomiseen käytetty aika: 0.148 sekuntia