Jäsenet

ST ry:n jäsentiedote

Syyskokousta ei ole vielä päätetty, mutta tulee loka-marraskuussa 2019

Asiana lähinnä budjetti ja toimintasuunnitelma vuodelle 2020.

Kevätkokous pidettiin 25.4.2019. Kokouksessa käytiin läpi mm. sääntöjen mukaiset asiat, joita olivat esimerkiksi vuoden 2018 tilinpäätös ja toimintakertomus.

Aikaisemmin ilmoittamamme uuden hallituksen valintatieto olikin ennenaikainen, eli virheellinen, uusi hallitus valitaan ensi vuoden kevätkokouksessa kaudeksi 2020-2022.

Entinen ST ry:n hallitus siis jatkaa vielä yhden vuoden!

Toimistolta myös puuttuu vielä muutamilta Email-osoitteet.

Jos haluat ST ry:n jäsenkirjeet myös sähköpostitse, lähetä nimesi ja emailisi: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirjautumisesta tälle sivustolle

On ilmennyt hämmennystä kirjautumisesta, etusivumme siihen näkyvästi myös kutsuu, mutta kirjautumista ei pääosiin sivujemme tiedostojen kahlaamiseen tarvita.

Kirjautumalla saa anotuksi käyttäjätunnukset. Kirjautumiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite. Esim. tämän sivun lukeminen ei mitään tunnuksia kaipaa. Jos on erityistä syytä niin kirjoitusoikeuksia voidaan antaa myös pykälää vahvempi käyttäjätunnus oikeuksineen. Sivujemme suojatasoja on muutama, perustasolla pääsee siis lukemaan perustasolla suojattuja tekstejä, mutta ei kirjoittamaan.

Se on normaali suojautumistoimi maailmaa vallannutta roskaviestien ym. tulvaa vastaan.

Toisaalta keskustelusivulla (FOORUMI) kaivattaisiin myös ajankohtaista keskustelua.

On myös ilman kirjautumistunnusta mahdollisuus saada viestinsä Foorumille lähettämällä viesti STRY.fi - emailiin ja pyytämällä viestille tilaa Foorumissa, niin joku ST ry:stä sen sinne voi surauttaa kun se on tarkistettu ym.

Turussa 17.8.2019

Juhani Tikkanen

pj