Jäsenet

ST ry:n kevätkokous oli 25.4.2019

Kevätkokous pidettiin 25.4.2019

 

Suomen Tietoliikennetekniset ry:n (ST ry) sääntömääräinen kevätkokous kävi läpi mm.  sääntöjen mukaiset asiat, joita ovat esimerkiksi vuoden 2018  tilinpäätös  ja toimintakertomus. 

Aikaisemmin ilmoittamamme uuden hallituksen valintatieto olikin ennenaikainen, eli virheellinen, uusi hallitus valitaan ensi vuoden kevätkokouksessa kaudeksi 2020-2022. 

Entinen ST ry:n hallitus siis jatkaa vielä yhden vuoden!


 

Toimistolta myös puuttuu vielä muutamilta Email-osoitteet. 

 

Jos haluat ST ry:n jäsenkirjeet myös sähköpostitse, lähetä nimesi ja emailisi meille Emaililla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

 Kirjautumisestä tälle sivustolle:

On ilmennyt hämmennystä kirjautumisesta, etusivumme siihen näkyvästi myös kutsuu, mutta kirjautumista ei pääosiin sivujemme tiedostojen kahlaamiseen tarvita.

Kirjautumalla saa anotuksi käyttäjätunnukset. Kirjautumiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite. Esim. tämän sivun lukeminen ei mitään tunnuksia kaipaa. Jos on erityistä syytä niin kirjoitusoikeuksia voidaan antaa myös pykälää vahvempi käyttäjätunnus oikeuksineen.  Sivujemme suojatasoja on muutama, perustasolla pääsee siis lukemaan perustasolla suojattuja tekstejä, mutta ei kirjoittamaan.

Se on normaali suojautumistoimi maailmaa vallannutta roskaviestien ym. tulvaa vastaan.

 

Täytynee siirtää etusivun kirjautumis-ikkuna taaemmaksi, että sivuilla kävijät eivät turhaudu? :-) 

Toisaalta keskustelusivulla (FOORUMI) kaivattaisiin myös ajankohtaista keskustelua.

 

On myös ilman kirjautumistunnusta mahdollisuus saada viestinsä Foorumille lähettämällä viesti STRY.fi - emailiin ja pyytämällä viestille tilaa Foorumissa, niin joku ST rystä sen sinne voi surauttaa kun se on tarkistettu ym.

 

Turussa 26.4.2019

Juhani Tikkanen

pj