Jäsenet

ST ry:n jäsentiedote

Kevätkokous 2020 pidetään maanantaina  20.04.2020 alkaen klo 14:00.

Paikka: ST ry kokoushuone Perämiehenkatu 7 A 1, Helsinki.

Asiana sääntömääräiiset asiat! Käsitellään vuoden 2019 tilinpäätös, ja valitaan uusi STRY hallitus niiden osalta jotka eivät jatka.  Kts säännöistä täältäkin. Kahvitarjoilun takia pyytäisimme emaililla ennakkoon ilmoittautumisen.

Lisäksi todetaan että ST ry täyttää 100 v 21.11.2020. Syyskokous pidettiin keskiviikkona 13.11. 2019. Budjetin 2020 lisäksi keskusteltiin mm. samasta aiheesta, eli SR ry (ST ry) 100 vuotisesta taipaleesta.

ST ry täyttää siis 100 vuotta lauantaina 21.11.2020.

 

Muuta asiaa

Toimistolta myös puuttuu vielä muutamilta Email-osoitteet.

 

Aktiivijäseniltä, jotka ovat siis IL ryn jäsenrekisterissä. kaivataan vielä muutamilta tietojen täydentämisiä.

Käykää IL ryn jäsenkortin jäsennumerollanne tietonne tarkistamassa ja täydentämässä.

 

Kokouksille sääntöjemme mukaan jäsen voi antaa valtakirjan. Valtakirjan sanamuoto on vapaa, siinä pitää olla Valtakirjan antaja ja kenelle se annetaan ja mihin kokoukseen, ja nimmari. Voit lähettää vaikka käynnykällä otetun scannauksen ja lähettää stry miu stry piste fi postiin!

Eli koska ST ry hankalan postilokeron sijainnin takia postien saaminen on joskus "tökkinyt" toimistolle saakka, niin olemme siirtämässä mahdollisimman paljon toimintoja ilman että otamme riskin Postin toiminnasta. Koska Postin toiminnasta ei ole ST ry hankalasta Lokero-osoitteesta mm. johtuen varmuutta niin voit siis myös ottaa valmiista valtakirjasta kännykkäkuvan ja lähettää se Emaililla stry-stry.fi osoitteeseen.

 

Hallitus keskusteli aiheesta että hankalasta ja toisella puolelle kantakaupunkia sijaitsevan postilokeron käytöstä. Ongelmana satavuotisen historiamme aikana kasaantuneet erilaiset postit! Niiden noutaminen parin kilometrin päästä on aikaa vievä tapahtuma... :-(

Kirjautumisesta tälle sivustolle

On ilmennyt hämmennystä kirjautumisesta, etusivumme siihen näkyvästi myös kutsuu, mutta kirjautumista ei pääosiin sivujemme tiedostojen kahlaamiseen tarvita.

Kirjautumalla saa anotuksi käyttäjätunnukset. Kirjautumiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite. Esim. tämän sivun lukeminen ei mitään tunnuksia kaipaa. Jos on erityistä syytä niin kirjoitusoikeuksia voidaan antaa myös pykälää vahvempi käyttäjätunnus oikeuksineen. Sivujemme suojatasoja on muutama, perustasolla pääsee siis lukemaan perustasolla suojattuja tekstejä, mutta ei kirjoittamaan.

ST ry keskustelusivulla (FOORUMI) kaivattaisiin myös ajankohtaisen keskustelun lisäksi myös juttuja vanhoista ajoista..

On myös ilman kirjautumistunnusta mahdollisuus saada viestinsä Foorumille lähettämällä viesti STRY.fi - emailiin ja pyytämällä viestille tilaa Foorumissa, niin joku ST ry:stä sen sinne voi surauttaa. Näin on jonkin kerran jo tehtykin.

Turussa 28.12.2019

Juhani Tikkanen

pj