Jäsenet

ST ry:n jäsentiedote 7.5.2020

ST ry:n kevätkokouksesta 2020

Vuoden 2019 tilien valmistuminen ja sen jälkeinen tilintarkastus (=toiminnantarkastus) näyttäisi vaikeutuvan. Covid-19 -kokoontumisen rajoitussuositukset ovat edelleen osittain voimassa.

Hallitus päättää kevätkokouksen päivämäärästä heti, kun se on mahdollista, eli kunhan Helsinkiin on suositeltavaa taas kokoontua ja kirjanpitäjä saa tilit tehdyiksi! Seurataan myös tarkkaan Covid-19-rajoituksia.

Kevätkokouksen asioina ovat sääntömääräiset asiat, kts. säännöistä, ne löytyvät mm. tältä verkkosivustolta.

Seuratkaa tätä sivua, ilmoitamme kevätkokouksesta, kunhan hallituksemme sen pystyy päättämään!

 

Muuta asiaa

Toimistolta myös puuttuu vielä muutamilta sähköpostiosoite.

Aktiivijäseniltä, jotka ovat siis IL ry:n jäsenrekisterissä, kaivataan vielä muutamilta tietojen täydentämisiä. Käykää IL ry:n jäsenkortin jäsennumerollanne tarkistamassa ja täydentämässä tietonne IL ry:n verkkosivustolla (Jäsensivut).

Jäsen voi antaa kokouksille sääntöjemme mukaan valtakirjan. Valtakirjan sanamuoto on vapaa, kunhan siinä on valtakirjan antaja, kenelle se annetaan, mihin kokoukseen ja nimmari. Voit lähettää valtakirjan skannauksen tms. sähköpostitse!

Bertelin tulkinnan mukaan valtakirjaoikeus on täyttä aktiivijäsenmaksua (1,3 % maksaneiden) oikeus, ja sen lisäksi IL ry:n rekisterissä oleville ST ry:n eläkeläisjäsenille. Valtakirjat tarkistetaan ennen kokouksen alkamista. Valtakirja on ryhmäkohtainen.

Rekisteröitymisestä tälle verkkosivustolle

On ilmennyt hämmennystä rekisteröitymisestä tälle verkkosivustolle. Rekisteröitymistä ei pääsääntöisesti tarvita. Rekisteröitymällä saa lukuoikeuden tiettyihin sivuihin ja tiedostoihin sekä kirjoitusoikeuden keskustelufoorumille. Esim. tämän sivun lukemiseen ei tarvitse käyttäjätunnusta.

Rekisteröitymällä saa anotuksi itselleen käyttäjätunnuksen. Rekisteröitymiseen tarvitaan ainoastaan toimiva sähköpostiosoite.

 

ST ry:n puolesta Juhani Tikkanen (pj)

040 8336671

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry)

Perämiehenkatu 7 A 1

00150 Helsinki