Jäsenet

ST ry:n netti-jäsentiedote Toukokuu 2023

ST ry sääntömääräinen kevätkokous pidettiin torstaina 27.4.2023.
Sääntöjen määräämät asiat.

Paikka: ST ry kokoushuoneisto Perämiehenkatu 7 A 1, Helsinki. (Rööperi)

Osallistumisesta pyydettiin etukäteen ilmoitus, kuten nykyään on tapana. Yksi syy kokoushuoneistomme koodilukitut porttikäytävän lukot, joita ei mielellään saa pitää selkosen selällään.

Päätösasiana oli hallituksen ja toimihenkilöiden valinta. Keskustelun jälkeen todettiin että vaihtoihin ei ole tullut esityksiä, joten todettiin yksimielisesti että entiset jatkavat.

 

Joskus levitimme portti- ja ovikoodia etukäteen, jonka seurauksena yksi huumehörhö jonakin yönä tuli rappuun ja mursi ulko-oven ja tuli sisään. Teki pientä vahinkoa. Poliisin kunniaksi saivat murtovarkaan kiinni, oli kai vanha huumehörhötuttu heillekin. Rosvo oli pidätettäessä vieläkin nyreissään katossa kiljuvasta murtohälyttymistä. (Jonka myös rikkoi!) 

Hallituksessa on myös pohdittu uuden automaattisen kameran asentamista. Ne ovat parantuneet ja hinnatkin tulleet alaspäin.

Myös ihmetyttää rosvojen luulo suurista omaisuuksista. Rahaa ei ole yhtään laatikoissa, ja nopeasti vanheva tietokonekin auttaisi hallitusta jos joku sen viitsisi raahata ulos ja saisimme vakuutuksesta uuden!

Kokouksen asialistalla olivat siis ST ry sääntöjen määräämät asiat. Valmistellaan myös vielä keväällä tai alkukesästä 2023 pidettävän ylimääräisen jäsenkokouksen ajankohtaa.

Olemme siirtyneet mm. hallituksen kokouksissa myös tarvittaessa sähköisiin kokouksiin, kuten monet muutkin tahot nykyään.

Nyt hallitus jatkaa pohjustelua ylimääräisen jäsenkokouksen kutsumiseksi. Asian monimutkaisuuden ja osin arkaluonteisuuden takia se kutsuttaneen koolle pelkästään jäsenien emaileilla.

Turussa 1.5. 2023

Juhani Tikkanen, pj

040 8336671

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry)

Liiton email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.