Jäsenet

ST ry:n jäsentiedote syyskokous pidettiin 27.11.2020

ST ry syyskokous 

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry) sääntömääräinen syyskokous pidettiin Helsingissä, Liiton kokoushuoneistossa Perämiehenkatu 7 A 1, perjantaina 27. pnä marraskuuta 2020 alkaen klo 13:00. Suurelta osin osallistujat olivat Skype-yhteydellä. Kokouksen alusssa todettiin että kutsukirjeessä asetettu ennakkoilmoittautuminen toimi ja kaikki ennakkoon osallistumisensa ilmoittaneet olivat läsnä mm.  Skypellä. 

 

Käsitelltiin sääntömääräiset asiat.

- kokouksen puheenjohtajaksi valittin Juhani Tikkanen, joka kirjasi myös käsitellyt asiat muistiin.

- Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin sekä ääntenlaskijoiksi valittiin kokouksessa läsnä olijoista.

- Eläkeläisten jäsenmaksua korotettiin hieman.

- Hallituksen ehdotus seuraavan toimintavuoden tulo- ja menoarvioksi hyväksyttiin.

- Todettiin että ST ry käyttämän työttömyyskassa JATTK RY muuttaa nimensa Aaria ry:ksi, ja että se ei vaadi yksittäisiltä jäseniltä toimenpiteitä.

- Keskusteltiin pitkään Covid-19 rajoituksista ja todettiin että ST ry noudattaa kokoontumisrajoituksia esim. käyttämällä Skypea laajempiin kokouksiin. Muuten esim. hallitus keskustelee Emaililla, yhdistyslain mukaisesti.

Kokouksen päättyttä vietettiin yhden eläkkeelle siirtyvän pitkäaikaisen jäsenen eläkkeellepääsyä.

 

Muuta asiaa

Jäsen voi antaa kokouksille sääntöjemme mukaan valtakirjan. Valtakirjan sanamuoto on vapaa, kunhan siinä on valtakirjan antaja, kenelle se annetaan, mihin kokoukseen ja nimmari. Voit lähettää valtakirjan skannauksena tms. sähköpostitse!

Bertelin tulkinnan mukaan valtakirjaoikeus on täyttä aktiivijäsenmaksua (1,3 % maksaneiden) oikeus, ja sen lisäksi IL ry:n rekisterissä oleville ST ry:n eläkeläisjäsenille. Valtakirjat tarkistetaan ennen kokouksen alkamista. Valtakirja on ryhmäkohtainen.

Rekisteröitymisestä tälle verkkosivustolle

On ilmennyt hämmennystä rekisteröitymisestä tälle verkkosivustolle. Rekisteröitymistä ei pääsääntöisesti tarvita. Rekisteröitymällä saa lukuoikeuden tiettyihin sivuihin ja tiedostoihin sekä kirjoitusoikeuden keskustelufoorumille. Esim. tämän sivun lukemiseen ei tarvitse käyttäjätunnusta.

Rekisteröitymällä saa anotuksi itselleen käyttäjätunnuksen. Rekisteröitymiseen tarvitaan ainoastaan toimiva sähköpostiosoite.

Email: stry (at) stry (piste) fi

 

ST ry:n puolesta Juhani Tikkanen (pj)

040 8336671

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry)

Perämiehenkatu 7 A 1

00150 Helsinki

 

Vanha Postilokero ei siis ole enää ollut pitkään aikaan käytössä. ST ry on paljolti siirtynyt pelkästään  email-osoitteensa käyttöön.

Se on Covid-19- turvallista ja sitäpaitsi tehokkaampaakin.