Jäsenet

ST ry:n jäsentiedote 7.5.2020

ST ry:n kevätkokouksesta 2020

 

ST ry kevätkokous pidetään keskiviikkona 16.9.2020 alkaen klo 14:00.

Paikka ST ry kokoustilat Perämiehenkatu 7 A 1, Helsinki.

Kokouksen ajankohta määräytyi ministeriön antamasta ohjeistuksesta. Kokoontumisessa jäsenkokoukseen pitää noudattaa Covid-19 johdosta annettuja suosituksia ja ohjeita.

Kahvitarjoilun takia olisi suotavaa että jäsenet ilmoittaisivat emaiillla etukäteen tulostaan. Kokouksen alussa tarkistetaan normaaliin tapaan jäsentiedot.  

Kevätkokouksen asioina ovat sääntömääräiset asiat, kts. säännöistä, ne löytyvät mm. tältä verkkosivustolta.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi pohditaan ST ry toiminnan edellytyksiä tiukentuvassa taloustilanteessa. 

Valmistaudutaan tekemään joitakin päätöksiä. Osa nyt kevätkokouksessa käsiteltävistä ja/tai ilmitulleista asioista käsiteltäneen syyskokouksessa 2020. Syyskokoushan on varsinainen budjettikokous.

 

Helsingissä 28.8.2020, pieni korjaus 4.9.2020

Juhani Tikkanen, puheenjohtaja

 

Muuta asiaa

Toimistolta myös puuttuu vielä muutamilta sähköpostiosoite.

Aktiivijäseniltä, jotka ovat siis IL ry:n jäsenrekisterissä, kaivataan vielä muutamilta tietojen täydentämisiä. Käykää IL ry:n jäsenkortin jäsennumerollanne tarkistamassa ja täydentämässä tietonne IL ry:n verkkosivustolla (Jäsensivut).

Jäsen voi antaa kokouksille sääntöjemme mukaan valtakirjan. Valtakirjan sanamuoto on vapaa, kunhan siinä on valtakirjan antaja, kenelle se annetaan, mihin kokoukseen ja nimmari. Voit lähettää valtakirjan skannauksen tms. sähköpostitse!

Bertelin tulkinnan mukaan valtakirjaoikeus on täyttä aktiivijäsenmaksua (1,3 % maksaneiden) oikeus, ja sen lisäksi IL ry:n rekisterissä oleville ST ry:n eläkeläisjäsenille. Valtakirjat tarkistetaan ennen kokouksen alkamista. Valtakirja on ryhmäkohtainen.

Rekisteröitymisestä tälle verkkosivustolle

On ilmennyt hämmennystä rekisteröitymisestä tälle verkkosivustolle. Rekisteröitymistä ei pääsääntöisesti tarvita. Rekisteröitymällä saa lukuoikeuden tiettyihin sivuihin ja tiedostoihin sekä kirjoitusoikeuden keskustelufoorumille. Esim. tämän sivun lukemiseen ei tarvitse käyttäjätunnusta.

Rekisteröitymällä saa anotuksi itselleen käyttäjätunnuksen. Rekisteröitymiseen tarvitaan ainoastaan toimiva sähköpostiosoite.

 

ST ry:n puolesta Juhani Tikkanen (pj)

040 8336671

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry)

Perämiehenkatu 7 A 1

00150 Helsinki