Jäsenet

ST ry:n jäsentiedote

Kevätkokous 2020 pidetään maanantaina  20.04.2020 alkaen klo 14:00.

Paikka: ST ry kokoushuone Perämiehenkatu 7 A 1, 00150 Helsinki.

 

Liiton postiosoite helmikuusta 2020 alkaen pelkästään katuosoite! PL-osoitteemme on lopetettu!

Kevätkokouksen asiaoina sääntömääräiiset asiat! Käsitellään vuoden 2019 tilinpäätös, ja valitaan uusi STRY hallitus niiden osalta jotka eivät jatka.  Kts säännöistä täältäkin. Kahvitarjoilun takia pyytäisimme emaililla ennakkoon ilmoittautumisen.

Lisäksi todetaan että ST ry täyttää 100 v 21.11.2020. Syyskokous pidettiin keskiviikkona 13.11. 2019. Budjetin 2020 lisäksi keskusteltiin mm. samasta aiheesta, eli SR ry (ST ry) 100 vuotisesta taipaleesta.

ST ry täyttää siis 100 vuotta lauantaina 21.11.2020.

 

Muuta asiaa

Toimistolta myös puuttuu vielä muutamilta Email-osoitteet.

 

Aktiivijäseniltä, jotka ovat siis IL ryn jäsenrekisterissä. kaivataan vielä muutamilta tietojen täydentämisiä.

Käykää IL ryn jäsenkortin jäsennumerollanne tietonne tarkistamassa ja täydentämässä.

 

Kokouksille sääntöjemme mukaan jäsen voi antaa valtakirjan. Valtakirjan sanamuoto on vapaa, siinä pitää olla Valtakirjan antaja ja kenelle se annetaan ja mihin kokoukseen, ja nimmari. Voit lähettää vaikka käynnykällä otetun scannauksen ja lähettää stry miu stry piste fi postiin!

Helmikuuhun 2020 saakka toiminnassa olleen postilokeron lopetimme helmikuussa 2020. Eli paperiposti pelkästään katuosoitteeseen, joka on siis Perämiehenkatu 7 A 1, 00150 Helsinki. Olemme myös siirtämässä mahdollisimman paljon toimintoja sähköiseen postitukseen. Valtakirjasta voit siis myös ottaa kännykkäkuvan ja lähettää se Emaililla stry-stry.fi osoitteeseen. Kännyköissä on mys scannaustoiminteita, joiden tulosteen voi myös lähettää kännykastä suoraan stry-email-osoitteeseen.

 

Kirjautumisesta tälle sivustolle

On ilmennyt hämmennystä kirjautumisesta, etusivumme siihen näkyvästi myös kutsuu, mutta kirjautumista ei pääosiin sivujemme tiedostojen kahlaamiseen tarvita.

Kirjautumalla saa anotuksi käyttäjätunnukset. Kirjautumiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite. Esim. tämän sivun lukeminen ei mitään tunnuksia kaipaa. Jos on erityistä syytä niin kirjoitusoikeuksia voidaan antaa myös pykälää vahvempi käyttäjätunnus oikeuksineen. Sivujemme suojatasoja on muutama, perustasolla pääsee siis lukemaan perustasolla suojattuja tekstejä, mutta ei kirjoittamaan.

On myös ilman kirjautumistunnusta mahdollisuus saada viestinsä Foorumille lähettämällä viesti STRY.fi - emailiin ja pyytämällä viestille tilaa Foorumissa, niin joku ST ry:stä sen sinne voi surauttaa. Näin on jonkin kerran jo tehtykin.

Turussa 28.12.2019 ja Helsingissä 8.2.2020

 

(Päivitys koskien lopetettua Postilokeroa 1.2.2020.)

Juhani Tikkanen

pj