Jäsenet

ST ry:n jäsentiedote

ST ry kevätkokouksesta 2020: 

Kun Uudenmaan kulkurajoitus muun maan välille on nyt voimassa 19.4.2020 asti, niin viimeistelyvaiheessa  olevien vuoden 2019 tilien valmistuminen ja sen jälkeinen tilintarkastus (=toiminnantarkastus) näyttäisi vaikeutuvan siinä määrin että kevätkokousta ei pidä ehdoin tahdoin yrittää enää kutsua koolle. Koronan riehuessa valtoimenaan.

Ja riskinä että jonkinlaisia kulkurajoituksia tulee lisääkin. Kristallipallo ei kuulune Korona viruksen sisäpiiriin??
 

Hallitus pitää nyt Emailkokouksen pääaiheena kevätkokous. Päätös tulee tänne kun on valmista.

Ja mahdollisesti saman tien pidettävän Syyskouksen 2020 ajankohdasta.

 

 

Koska Liiton toimistoon ei voi esim. Turusta nyt kulkurajoituksien takia käydä posteja katsomassa niin kirjepostit  emaililla stry - stry.fi postilaatikkoon. 

Seuratkaa tätä sivua!


 

Turusta sunnuntaina 29.3.2020

Juhani Tikkanen 

pj

 

040 8336671

 

ST ry kokoushuone Perämiehenkatu 7 A 1, 00150 Helsinki.

 

Liiton postiosoite helmikuusta 2020 alkaen pelkästään katuosoite! PL-osoitteemme on lopetettu!

Kevätkokouksen asioina sääntömääräiset asiat!

Käsitellään vuoden 2019 tilinpäätös, ja valitaan uusi STRY hallitus niiden osalta jotka eivät jatka. 

Kts säännöistä täältäkin.

Kahvitarjoilun takia pyytäisimme emaililla ennakkoon ilmoittautumisen.

Lisäksi todetaan että ST ry täyttää 100 v lauantaina 21.11.2020.

Syyskokous pidettiin keskiviikkona 13.11. 2019. Budjetin 2020 lisäksi keskusteltiin mm. samasta aiheesta, eli SR ry (ST ry) 100 vuotisesta taipaleesta.

 

Suomen Tietoliikennetekniset ry 

Hallitus

Perämiehenkatu 7 A 1

00150 Helsinki

 

(Entinen Postilokero ei enää toimi!)

 

 

 

Muuta asiaa

Toimistolta myös puuttuu vielä muutamilta Email-osoitteet.

 

Aktiivijäseniltä, jotka ovat siis IL ryn jäsenrekisterissä kaivataan vielä muutamilta tietojen täydentämisiä.

Käykää IL ryn jäsenkortin jäsennumerollanne tietonne tarkistamassa ja täydentämässä.

 

Kokouksille sääntöjemme mukaan jäsen voi antaa valtakirjan. Valtakirjan sanamuoto on vapaa, siinä pitää olla Valtakirjan antaja ja kenelle se annetaan ja mihin kokoukseen, ja nimmari. Voit lähettää vaikka käynnykällä otetun scannauksen ja lähettää stry miu stry piste fi postiin!

Bertelin tulkinnan mukaan Valtakirjaoikeus on täyttä aktiivijäsenmaksua, eli 1,3% maksaneiden oikeus, ja sen lisäksi IL ryn STry-eläkeläisjäsenille. Valtakirjat tarkistetaan ennen kokouksen alkamista.

Helmikuuhun 2020 saakka toiminnassa olleen postilokeron lopetimme helmikuussa 2020. Eli paperiposti pelkästään katuosoitteeseen, joka on siis Perämiehenkatu 7 A 1, 00150 Helsinki. Olemme myös siirtämässä mahdollisimman paljon toimintoja sähköiseen postitukseen.

 

Kirjautumisesta tälle sivustolle

On ilmennyt hämmennystä kirjautumisesta, etusivumme siihen näkyvästi myös kutsuu, mutta kirjautumista ei pääosiin sivujemme tiedostojen kahlaamiseen tarvita.

Kirjautumalla saa anotuksi käyttäjätunnukset. Kirjautumiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite. Esim. tämän sivun lukeminen ei mitään tunnuksia kaipaa. Jos on erityistä syytä niin kirjoitusoikeuksina voidaan antaa myös pykälää vahvempi käyttäjätunnus oikeuksineen. Sivujemme suojatasoja on muutama, perustasolla pääsee siis lukemaan perustasolla suojattuja tekstejä, mutta ei kirjoittamaan.

On myös ilman kirjautumistunnusta mahdollisuus saada viestinsä Foorumille lähettämällä viesti STRY.fi - emailiin ja pyytämällä viestille tilaa Foorumissa, niin joku ST ry:stä sen sinne voi surauttaa. Näin on jonkin kerran jo tehtykin.

Turussa 28.12.2019 ja Helsingissä 8.2.2020

 

 

(Päivitys koskien lopetettua Postilokeroa 1.2.2020.)

Juhani Tikkanen

pj

 

18.3.2020 tuli tietoa että Suomeen tällä viikolla juliistettava poikkeuslaki sallisi myös järjestöjen kokoukset. Corora-oireisena ei kuitenkaan kannattane kokouksiin ängetä?
Sillä jos ilmenee että vaikka yksikin on sairastunut Coronaan, Suomessa Korona, niin kaikki kokoukseen osallistuneet määrättäneen 14 vrk.n karanteeniin. 

 26.3.2020 tiedon mukaan Uudenmaan maakuntaan ja sieltä pois ei saisi nyt kulkea, Se tekee kevätkokouksen esim. tilien valmistumisen lähes mahdottomaksi.