Jäsenet

ST ry:n jäsentiedote Marraskuun 24.10

ST ry sääntömääräinen syyskokous pidettiin siis torstaina 20.10.2022. Sääntöjen määräämät asiat.

Paikka: ST ry kokoushuoneisto Perämiehenkatu 7 A 1, Helsinki. (Rööperi)

Osallistumisesta pyydettiin etukäteen ilmoitus, kuten nykyään on tapana. Yksi syy kokoushuoneistomme koodilukitut porttikäytävän lukot, joita ei mielellään saa pitää selkosen selällään.

Joskus levitimme portti- ja ovikoodia etukäteen, jonka seurauksena yksi huumehörhö jonakin yönä tuli rappuun ja mursi ulko-oven ja tuli sisään. Teki pientä vahinkoa. Poliisin kunniaksi saivat murtovarkaan kiinni, oli kai vanha huumehörhötuttu heillekin. Rosvo oli pidätettäessä vieläkin nyreissään katossa kiljuvasta murtohälyttymistä. (Jonka myös rikkoi!) 

Hallituksessa on myös pohdittu uuden automaattisen kameran asentamista. Ne ovat parantuneet ja hinnatkin tulleet alaspäin.

Myös ihmetyttää rosvojen luulo suurista omaisuuksista. Rahaa ei ole yhtään laatikoissa, ja nopeasti vanheva tietokonekin auttaisi hallitusta jos joku sen viitsisi raahata ulos ja saisimme vakuutuksesta uuden!

Kokous sujui ilman äänestyksiä, keskusteltiin myös hiljalleen tarpeettomaksi tulleen kokoushuoneistomme myymisestä, ja siitä hallitus  myös päätti, että se saadaan sopivilla hinta- ja tyhjennysehdoilla myydä pois.

(Olemme siirtyneet mm. hallituksen kokouksissa perusteellisten valmistelun lisäksi myös sähköisiin kokouksiin, kuten monet muutkin tahot nykyään.)

Seuraava sääntömääräinen kokous pidetään keväällä. Valitaan mm. hallitus. Kiinnostaako jäseniä?

Turussa 24.10. marraskuuta 2022 Korjattu 5.11.22

Juhani Tikkanen, pj

040 8336671

Suomen Tietoliikennetekniset ry (ST ry)

Liiton email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.