ST ry tuleva 100 vuotiskahvittelu vuonna 2020

Lisää
5 vuotta 1 kuukausi sitten - 5 vuotta 1 kuukausi sitten #317 : Juhani Tikkanen

Kerään tänne Facebookissa aloitetun keskustelun aiheesta ST ry ja 100 v kahvit syksyllä 2020:

Teksti on toistaiseksi julkista eli kirjautumista ei lukemiseen tarvitse. Jos haluat osallistua jutteluun niin tarviit ykköstason kirjoitusoikeudet!


Otteita Facebookista turvaan:

Tikkis Sparks-sivullla:

Heippa aktivistit! Oli Sepon kanssa ajatus että jossakin pitäisi porukalla kahvitella ensi vuoden syksyllä kun Radiosähköttäjäliitto täyttää 100 vee. Kelatttiin vähän Hesan kapakoita läpi ja niitähän toki riittää. Mutta sitten pysähdyimme ajatukseen jostakin risteilystä? Minne, Turku - Tukholma, Hki- Tukholma, Hki - Tallinna? Ajatuksia, ja kannattaako ajatusta kehitellä ja jatkaa? Porukalla.

Esko Kyllä minua ainakin kiinnostaa.

Bjarne Kiinnostaa

Matti Mun kannalta tiätty Hki-Tallinna. Tai sitten tilataan Karibian rundi porukalla. Viimeksi tein sen norjalaisten maksamana 1995

Tuulikki Kiinnostais. Ei pysty. Mutt menkää te - vaikka kävisitte vähän kauempanakin!

Juhani Tikkanen Karibian risteily ulkopuolella tornadojen voisi olla tietenkin leppeä. (Kerran Karibialla pienen tornadon läpi ajaneena se ei niin kiinnostavaa ollut!)

Jouko OJPQ

Pekka Kiinnostaa kyllä. Onhan 100 v myös arvokas asia! Selkein risteilyvaihtoehto olisi edestakainen matka Tukholmaan. Siinä oltais samassa "veneessä" koko ajan ja yhteistä aikaa olisi niin, että vois kehittää jotain ohjelmaakin, kuten muisteluja ym. Joku voisi opetella puhumaan 100v-arvokkaasti. Tuo tarkoittaisi väistämättä, että matka olisi TURKU-TUKHOLMA-TURKU. Tallinnan matkoilla ei kerkiä edes järjestäytymään. Päivä Tukholmassa-risteilyssä porukka taas hajaantuu, niin ettei yhteistä aikaa kovin paljon jää.

Juhani Tikkanen Täällä toki asuvana Turku - Tukholma ei ole liian pitkä eikä päiväkävelyineen vanhassa kaupungissa liian sekava kuten Hesasta tehtävät? Aktiivien kanssa on aika ajoin pohdittu että ennen lähtöä voisi puuhata jotain Forum Marinumissa. Saisimme tilauksesesta vaikka oman oppaan, sieltähän löytyisi erilaista merenkulkuun kiinnostavaa esitettävää. Lähtiessä halukkaille voisi kenties saada jotain S/S Boressakin.

Koska suuri osa ei enää ole aktiivijäseniämme niin kustannukset paljolti omakustanteita? Tämä seikka on jäsenkokoustemme päätettävissä?

Pari vuotta sitten yritettiin jonkinlaista Sparks-risteilyä Tukholmaan puuhata, siihen olisi liittynyt Tukholman merimuseossa käynti, mutta yksikään ei ollut silloin kiinnostunut. Entäs jos Tukholma jäisikin siis vain sellaiseksi että Turun lautta siellä käy kääntymässä (=Nuuskabisnes!!)

Ei silti, pitkän matkan merimatka Hesasta Tukholmaan ja takaisin on sekin tietysti mieleen tuova niiltä ajoilta kun itsekin seilattiin, ja viikonlopuista sai vastikettakin!…Näytä lisää

Pekka Forum Marinum on hyvä vaihtoehto ja Boressa voisi saada tilauksesta tarjoilun ja samalla pitää juhlaa.

Jouko Esim.
- Iltapäivällä kokoontuminen Turussa, Forum Marinum, jossa 100v. lähtömaljat ja parran pärinät
- iltalaivalle / OJPQ (suoraan laivallekin voi tulla junalla)… - 100v-illallinen, á la carte
- päivä Stokiksessa omaan tahtiin
- iltalaivalla takaisin Härmään
- buffet illallinen, ken tahtoo
- juna vie aamulla Helsinkiin/Treelle jne.

Nyt kun varaa ja kutkuttelee Maarianhaminan konsernijohtoa Norragatanilla, niin voi saada sponsorinkin reissulle.

Tapio Sitten on (ainakin Hesasta, ja muillakin kuin Vikingillä) iltaristeilyjä, lähtö siinä klo 14 ja tulo klo 20 sis. aterian ja kokoustilan. Tässä yksi esimerkki: www.vikingline.fi/…/helsinki-tallinna/piknikkokous/


Oskari 'kaffittella...' saa kelvata projektin työnimeksi, mutta toteutus pitää tehdä tyylillä, eiks niin!

Matti Mutta kun näin tärkeä vuosipäivä, ainoa oikea olisi Karibian risteily. Miamiinhan Finnair vie porukan alta aikayksikön. Kaikkihan ovat niillä vesillä seilanneet?

Oskari Matti, joo tulin sieltä juuri 3 kk sitten, mutta kun ottaa huomioon, että joukossamme on kavereita lähes liiton ikäisiä, niin aika raskas olisi reissu....

Matti Oskari onhan näinkin. Eikä 10 tuntia lentokoneessa ole kivaa. Sen sain kokea Helsinki-Frankfurt-. Johannesburg-Durban lennolla. Suid Afrikan Luikensin 747:llä. Vuonna 1993. Vielä sama takaisin sakemanni turistien joukossa.

Matti Oskari Selvityksenä tähän reissuun: -90 luvun alussa STANDARD RADIO MARINELLA oli kova tarve näyttää, että huolto toimii maailman laajuisesti. Jos ei parempaa porukkaa löydy,, niin aina siihen hommaan löytyy joku hullu suomalainen, joka ottaa vastaan haukut ja maksaa voitelurahat by cash

Juhani Tikkanen Ainakin Finnairilla on Business-luokka, missä saa koipensa oikoseksi ja voi ottaa vaikka pienet nokoset matkalla! Jos isompi porukka ostaa Business-liput samaan vuoroon niin siinä mennessä jengi voi turista ja muistella mukavia! Onko muuten 90 vee yläikäraja lennoille? Joskus oli. Alaikärajakin lienee, mutta se ei koske henkistä ikää?


Hannu Mitenkä olis päiväristely Turku-Maarianhamina-Turku. Pääkaupungista aamujunalla Turkuun ja illalla junalla takaisin. Laivalta vois varata kabinetin ja tarjoillut. Tarinallekin jäis melko paljon aikaa. Siinä tullee laivanvaihto Maarianhaminassa paluuta varten. Voi kävellä suoraan laivasta toiseen.

Timo Kyllä voe tokkiinsa en jäisi pois tästä tilaisuudesta. Onhan jo osallistumismaksukin jokunen vuosi sitten liiton tilille lähetetty.
Risteily Lranta - Kuopio?

Juhani Tikkanen Osallistumismaksu? Karibian lipun hinta lentoineen? :-)

Juhani Tikkanen Jos sopii niin tallennan näitä arvokkaita ajatuksia ST ry Foorumiin, toistaiseksi ilman mitään suojausta eli kuka vaan pystyy lukemaan. Siltä varalta että Facebook vaikkapa hiljenee ennen tuota ensin vuoden loppusyksyä? :-) Poistanko kuitenkin kirjoittajien sukunimet?? Eli saako ne poistaa?

Myöhemmin suojaustasoa voisi nostaakin vaikka hallituksen luku- ja kirjoitustasolle. Istuva hallitus kai tuon pitää kuitenkin ensi vuonna päättää?
(Meillä on EUn tietosuojaklausuuli tehty ja löytyy ST ry-sivuilta.)

(Tilanne tähän asti huhtikuun 27. 2019 kirjoitukset.)

Siirsin tekstin myös Hiekkalaatikko-osiosta tänne.
Viimeksi muokattu: 5 vuotta 1 kuukausi sitten Juhani Tikkanen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivun luomiseen käytetty aika: 0.144 sekuntia